Samsø Retreat

Retreat - Samsø

2 - 6. september 2020


 

Dans og stilhedsvandring i Samsøs Landskabstempler" 

Med udgangspunkt i den utroligt smukke og varierende natur på Samsø indbydes du til en sanselig, dansende, glædesfyldt og meditativ rejse i dig selv og landskabstemplerne på Samsø. Vi vil tage på stilhedsvandringer i de 7 landskabschakraer/templer, der befinder sig på øen og udforske de forskellige energier og kvaliteter de indeholder.


Gennem dans og bevægelse vil vi belive og blive be-livet af energierne og de naturånder, der findes i de enkelte områder og få sanselige oplevelser med de forskellige elementer og øvrige stimuli naturen byder på.


Vi vil stifte bekendtskab med Rosestrømmen, en strøm af medfølende kærlighed, der strømmer til jorden i disse år og bringe den med os i vores vandring på Samsø.


I ”Mellemrummet”, hvor vi skal bo, vil vi danse med udgangspunkt i vores egne chakraer, og dagene vil byde på dybdeafspænding og meditation samt tid til egen refleksion. Som en rød tråd gennem retreatet, vil du få mulighed for at opbygge dit eget indre tempel af fred og således komme i bedre balance med dig selv.Udfordringer:

Vi skal gå i både ujævnt og bakket terræn, gå i sand, sten og vand og du skal være forberedt på at du på vandringerne også kan blive bedt om at lægge dig på jorden/underlaget og i det hele taget være i kontakt med naturens elementer med hele dit væsen uafhængigt af vejrtypen.


Forudsætninger:  At være åben og nysgerrig på både indre og ydre sansninger samt være åben for at komme i fysisk kontakt med naturens elementer, f.eks.  ligge på jorden/i sandet, være ude i regnvejr, gå med bare fødder i vand/sand. Derudover skal du være i stand til at kunne gå 1-3 timer i (nogle steder) ujævnt terræn. Tid:    Onsdag d. 2 september til søndag d. 6. september kl. ca. 14.00

Sted: "Mellemrummet"Holmevej 3, 8305 Samsø

Pris:   5800,00 (Ophold og forplejning 3600,00 + kursus og transport på Samsø 2200,00).

           Færgebillet tur/retur afholdes af deltageren selv, ca. pris 106,00 for en returbillet. 
Praktisk: Vi skal bo i "Mellemrummet" på Samsø.

Der er fuld forplejning bestående af 3 vegetariske (evt. vegansk) måltider pr døgn + te/kaffe/frugt/ snack. Al forplejning er økologisk så vidt muligt og lokalt produceret. 


Ønskes semi vegetar med fisk, koster det +25 kr ekstra pr dag

Special menu allergiker/intolerance og/eller glutenfri: +35 kr pr dag


Transport på Samsø: Da vi er nødt at køre i bil til de forskellige destinationer er leje af biler inkluderet i prisen. Men det vil være at foretrække, at vi bruger private biler, da det vil reducere udgiften for alle. Derfor skriv venligst, når du tilmelder dig, om du kan/vil være chauffør og stille bil til rådighed for kørsel. Du får betalt udgifter til brændstof.  


Overnatning: Sker i 2 - 4 sengs værelser, håndklæde og sengelinned inkluderet.

Tillæg for enkeltværelse +150,00 kr pr døgn ( begrænset antal)

Mulighed for delt dobbeltværelse med en man kender +100,00 pr døgn


Medbring:

Tøj du kan bevæge dig i til dans indendørs.

Tøj til vandring og kontakt med underlaget udendørs afhængigt af vejret.

Godt og fleksibelt fodtøj til vandringerne.    

Drikkedunk og lille rygsæk til madpakke og drikkedunk.


Dagsprogram klik her  


Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål på 20820138 eller mail: 

mb@livibevaegelse.dkTilmelding klik her.