Bevæg din Krop - Bevæg din BevidsthedBevæg din krop – Bevæg din Bevidsthed

 

Tag på en smuk, forvandlende og mindful rejse med din krop og din sjæl.


Er du tiltrukket af den spirituelle verden og ønsker du at arbejde både med din krop, din sjæl og din bevidsthed for at  blive klogere på dig selv samt opnå større harmoni og balance i dit liv, så tag med på denne smukke rejse. Du kan også vælge kurset, hvis du er midt i en krise eller en længerevarende stresstilstand og har svært ved at mærke dig selv og din krop og ønsker at blive healet gennem de nænsomme og mindfulle øvelser.     

 

Det unikke på dette kursus er, at vi både arbejder fysisk aktivt gennem dans og bevægelse og mentalt gennem meditative øvelser samt en "fusion"/blanding af disse. Herved har du bedre muligheder for at sanse både dit indre og dit ydre væsen og komme i kontakt med de budskaber der ligger "gemt" i både din fysiske krop og din højere bevidsthed.


Konkret betyder det, at du både lærer at lytte til og analysere de fysiske signaler, din krop sender, når den er i ubalance, og lærer at lytte til din intuition/højere bevidsthed så du bedre kan mærke, når du er i samklang med denne. For at du kan skabe din egen forvandlingsproces, vil vi arbejde med at slippe negative tankemønstre og igangsætte positive bekræftelser, som kan anvendes i tiden efter kurset. Du vil i den forbindelse få redskaber til at starte en meditativ/mindfull praksis, så du gradvis kan opnå ro og klarhed i dit daglige liv. Sidst men ikke mindst vil vi gennem dans og bevægelse arbejde med at udtrykke og forløse emotioner samt frigøre spændinger, og mærke glæden bruse, når dansen slippes fri.


Indhold og metoder der anvendes:


  • Meditation og mindfulnessøvelser
  • Grounding/jordforbindelse
  • Dans og bevægelsesøvelser
  • Dybdestræk/yoga
  • Afspænding og åndedræt
  • Blid massage
  • Evt. tegne/male
  • Introduktion om og øvelser med de 7 Kundalini Chakraer
  • Øvelser i nærvær og tilstedeværelse med gruppenHoldet vil være på max. 8 deltagere.

Hvis der er interesse for det, kan der laves en eller flere månedlige mødegang/e med opfølgning på processen.

 

Tid: 8 Tirsdage 10.00-12.00 på datoerne 17+24 april, 8+15+23+29 maj og 5+12 juni

Sted: Manu Vision, Mejlgade 28 over gården 1. sal, 8000 C

Pris: 2.000 kr


Tilmelding og betaling tryk her.


Tilmeldingsfrist d. 10/4

Kursister udtaler:


" For mig er det som at komme hjem igen. Til det, der er mig - under alt det andet med at være mor og passe et job og få alle ender til at mødes i det daglige. Det er en rejse hen imod og med mig selv. Det er sjovt, og det er spændende...."


"Kurset har sat gang i indre forvandlende livsprocesser. Jeg er trygt og kærligt blevet ført og guidet igennem hele kurset med de mange forskellige temaer, øvelser og meditative danse mm


Det er ren forvandling, helt ind på celleplan"