Tidligere og kommende kurserRejs med dine chakraer

-fra rod til krone-


LAD DANSEN LØFTE DIG og dine chakraerDu inviteres til en livgivende fordybelses-weekend, hvor du vil blive klogere på dig selv og dine chakraer og blive opmærksom på, hvordan du kan bruge kontakten til disse i dit daglige liv. Vi vil med udgangspunkt i det enkelte chakra danse og sanse, stemninger, følelser og energi i kroppen. Med en legende tilgang udforsker vi desuden de tilhørende elementer jord, vand, ild, luft, æter, lys krydret med sanselige stimuli som f.eks. dufte, jord og lyd/musik. 


Vi vil danse alene og sammen. Med musik og i stilhed. Med ydre og med indre sansning. Der vil endvidere være mere stille stunder med meditativ fordybelse og refleksion over de processer, der igangsættes i både din krop og dit sind. Du kan forvente at disse processer vil fortsætte i ugerne efter kurset.


Chakraerne er en østlig kortlægning af kroppen og eksistensen. Sammen vil vi udforske dette mangfoldige landskab, og herigennem opnå større bevægelsesfrihed, kropsbevidsthed og fornemmelse for hvordan de enkelte chakraer påvirker kroppen fysisk, energetisk og følelsesmæssigt.


Vi er to dansere/undervisere som vil lede forløbet og guide dansen.Herunder vil du få mulighed for både at bevæge dig helt frit med dine egne bevægelser samt blive ført gennem mere strukturede bevægelser under bl.a. opvarmning og udstrækning.


Alle er velkomne, der kræves ingen forudsætninger eller kendskab til chakraerne.Tid:. Lørdag d. 24/2 kl. 10.00 - 17.00 og søndag d. 25/2 kl. 10.00-15.00

Sted: Vorre Østergård Kursuscenter, Vorrevej 30 A, 8541 Skødstrup

Pris: 1200,00 Studerende/Arbejdsledige/Unge under 25 år 700,00


Tilmelding og betaling: Se nedenunder


Praktisk info: Det er bedst at arbejde i bare tæer og/ eller strømper og tøj du kan have fuld bevægelighed samt  svede i. Dertil også en lun trøje til de mere stille stunder.

Medbring derudover madpakke (der er tekøkken og te på kanden), samt noteblok og pen.


Undervisere:


Marie Louise Maegaard: Danser i bl.a Danseteatret NordenFra, underviser i dans, bevægelse og pilates, massageterapeut. Underviser desuden på ÅTA (Åben træning, Århus).


Marianne Boie: Danser og kropsterapeut. Underviser i dans, bevægelse og spirituel udvikling. Underviser desuden på ÅTA (Åben træning, Århus).


Praktisk Vorre Østergård Kursuscenter og overnatningmulighder i området.


Tilmelding, spørgsmål og kontakt: Til dette kursus skal du ikke benytte kontatkformular men kontakte en af os. Herefter får du betalingsoplysninger.


Marie Louise Maegaard Mobil: 50807312, malou88@hotmail.com


Marianne Boie Mobil: 20820138, maboie@post.tele.dkKursister udtaler:


" Det var en fantatisk oplevelse og en  forskellig oplevelse fra chakra til chakra..


Der blev sat følelsesmæssige processer igang der, relaterede til de forskellige chakraer. Mest bemærkelsesværdig var oplevelse af at blive let næsten at komme til at svæve når jeg havde danset nogen tid . Føltes som runners high.


Jeg kan kun anbefalde andre at opleve dans på denne levende måde"

 


" Dansen og sanseligheden gør det inspirerende og nærværende  at lære chakraerne at kende"


" Dansen bevæger en´ i nuet, men rækker også ind i hverdagene efter"


" Chakra energierne har fået form og udtryk, så det ikke er så svært at finde dem frem, og få støtte af dem i hverdagene  ""Dejligt at stifte bekendtskab med chakraerne gennem fri dans, sansning og fordybelse. En forløsende energi, der holder i flere dage efter :) Kan bestemt anbefales, men pas på - det kunne nemt blive en vane!"