Retreat Mols Bjerge

 

 

Retreat – "Dans med dine Chakraer og naturen i Mols Bjerge"

 

 

Tag på en mindfull, dansende og sansende rejse ind i dine chakraer og Mols Bjerges skønne natur.

 

Du inviteres til en livgivende fordybelses-weekend, hvor du vil blive klogere på dig selv og dine chakraer - samt blive opmærksom på, hvordan du kan bruge kontakten til disse i dit daglige liv.

 

Med udgangspunkt i de enkelte chakraer vil vi danse og sanse stemninger, følelser og energi i kroppen og udforske de tilhørende elementer, jord, vand, ild, luft, æter, lys …bl.a. i naturen i og omkring Mols Bjerge samt ved sanselige stimuli som f.eks. duft, berøring, lyd/musik.

Vi fører dig og gruppen gennem weekenden med både guidet og fri dans samt intuitiv opmærksomhed på, hvad der rører sig i lige netop denne gruppe. Der vil være dans både alene og sammen - med musik og I stilhed. Endvidere vil der være mere stille stunder med meditativ fordybelse, afspænding og refleksionsforum over de processer, der igangsættes i både din krop og dit sind.

 

Du kan forvente at disse processer vil fortsætte i ugerne efter kurset og at du vil blive løftet af dansen og den fælles energi vi opbygger under retreatet.

 

Alt i alt kan du se frem til en weekend hvor du kan få lov at fordybe dig, mærke kroppen, udveksle med andre, blive opladet af naturen og af dansen - mærke hvad der rør sig lige nu og hvad du vil give fokus.

 

Vi er to dansere/undervisere på kurset, du kan læse mere om os længere nede.

 

Alle er velkomne, men en smule kendskab til chakraerne er en fordel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tid:.  Fredag d. 12/10  kl. 13.00 til  søndag d. 14/10 kl. 15.00

          Indkvartering fredag fra kl. 11.00. Frivillig kaffe/te søndag kl. 15.00 - 16.00

Sted: Rødegaard Kursuscenter, Karlshøjvej 5, VistoftA, 8420 Knebel

Pris:  3400,00 incl. overnatning i dobbeltværelse, kursus og forplejning

 

Depositum: 1000,00 betales ved tilmelding og du er sikret en plads. Ved afbud senere end 15/9 ingen refusion, ved afbud før beholdes depositum.   

 

Tilmeldingfrist: 15/9

 

Tilmelding klik her.

 

Praktisk info:

Indenfor er det bedst at arbejde i bare tæer og/ eller strømper og tøj du kan have fuld bevægelighed samt svede i. Dertil også en lun trøje til de mere stille stunder. Udenfor: Tøj til årstiden og fleksible sko, som du kan bevæge dig i på ujævnt underlag.

 

Medbring: Noteblok, pen, tæppe og liggeunderlag/yogamåtte

 

Sengelinned og håndklæder er incl. prisen.

 

Mad: Vegetarisk aftensmad fredag og lørdag samt frokost lørdag og søndag,fro restaurtant SMAG. Derudover morgenmad lørdag og søndag samt kaffe/te snacks/frugt i løbet af weekenden.

 

Undervisere:

 

Marie Louise Maegaard: Danser i bl.a Danseteatret NordenFra, underviser i dans, bevægelse og meditation, massageterapeut. Underviser desuden på ÅTA (Åben træning, Århus).

 

Marianne Boie: Danser og kropsterapeut. Underviser i  dans,bevægelse, meditation, personlig og spirituel udvikling. Underviser desuden på ÅTA (Åben træning, Århus).

 

 

Spørgsmål og yderligere info:

 

Marie Louise Maegaard Mobil: 50807312, malou88@hotmail.com

 

Marianne Boie Mobil: 20820138 mb@livibevaegelse.dk

 


Kursister udtaler:


" Det var en fantatisk oplevelse og en  forskellig oplevelse fra chakra til chakra..


Der blev sat følelsesmæssige processer igang der, relaterede til de forskellige chakraer. Mest bemærkelsesværdig var oplevelse af at blive let næsten at komme til at svæve når jeg havde danset nogen tid . Føltes som runners high.


Jeg kan kun anbefalde andre at opleve dans på denne levende måde"

 


" Dansen og sanseligheden gør det inspirerende og nærværende  at lære chakraerne at kende"


" Dansen bevæger en´ i nuet, men rækker også ind i hverdagene efter"


" Chakra energierne har fået form og udtryk, så det ikke er så svært at finde dem frem, og få støtte af dem i hverdagene  ""Dejligt at stifte bekendtskab med chakraerne gennem fri dans, sansning og fordybelse. En forløsende energi, der holder i flere dage efter :) Kan bestemt anbefales, men pas på - det kunne nemt blive en vane!"