Intuiivt Chakra-kursus........

 

 

"Intuitivt  Chakra-kursus

                  - fordybelse og transformation -


Du inviteres til et livgivende, intensivt, og transformerende fordybelses-forløb for krop og sjæl. Med vægtning på dans, bevægelse og meditative øvelser får du mulighed for at sanse, udtrykke og/eller transformere problematikker, blokeringer og kvaliteter der kan ligge i de enkelte chakraer. Alt efter gruppens behov vil der evt. også være mulighed for at udtrykke/undersøge/afbalancere de feminine og maskuline aspekter af personligheden.


Hensigten med kurset er at løfte dig til en større livsglæde og kontakt til dit højere selv.

 

Forløbet strækker sig over 2 lørdage, hvorfor der er mulighed for at arbejde procesorienteret med det, der dukker op undervejs.

 

Begge lørdage vil vi lave en sansende opvarmning for alle chakraer og herigennem få en ide om hvilke chakraer, der trænger til mest opmærksomhed. Vi afslutter begge dage med udstrækning og dybdeafspænding.

 

Opvarmningen vil både bestå af guidet og friere dans/ bevægelse, mens selve procesarbejdet vil bestå af egne/intuitive bevægelser, og evt. udtryk genem lyd/toner/sang.  For dem der har lyst, er der endvidere mulighed for at udtrykke sig gennem ”mindre” billeder med oliekridt.

 
Det særlige for denne workshop er, at vi ikke på forhånd planlægger et detaljeret program, men guider processen i forhold til det, der viser sig at være væsentligt og mest udviklende for lige netop denne gruppe. Vi vil derfor fordybe os i de chakraer/temaer, der er behov for i forhold til gruppen.

 

Det forudsættes at du på en eller anden måde har kendskab til chakraerne eller evt. har deltaget på 8 ugers Kurset ”Dans dine Chakraer” og har lyst til at udveksle med gruppen under forløbet. Skriv/ring til Marianne, hvis du er i tvivl.

 

Tid:    Lørdag d. 28/9   kl. 10.00 - 17.00 og

           Lørdag d. 26/10 kl. 10.00 - 17.00

Sted:  Antroposofisk Kulturhus,Rosenvangsallé 251, 827

Pris:  1600,00/ 1450,00 Early bird v. tilmelding og betaling inden d.1/7 / stud/kontanthjælp 1000,00


Tilmeldingsfrist: 13/9 2019

 

Tilmelding klik her.

 

Praktisk info:

Det er bedst at arbejde i bare tæer og/ eller strømper og tøj du kan svede samt have fuld bevægelighed i. Dertil også en lun trøje til de mere stille stunder. 


Medbring: Noteblok, pen, tæppe og liggeunderlag/yogamåtte, madpakke, drikkedunk


Pauser: Frokostpause med egen madpakke. Te/kaffepause, vi sørger for te/kaffe og lidt snack

 

Undervisere:

 

Marie Louise Maegaard: Danser i bl.a Danseteatret NordenFra, underviser i dans, bevægelse og meditation, massageterapeut. Underviser desuden på ÅTA (Åben træning, Århus).

 

Marianne Boie: Danser og kropsterapeut. Underviser i  dans,bevægelse, meditation, personlig og spirituel udvikling. Underviser desuden på ÅTA (Åben træning, Århus).

 

 

Spørgsmål og yderligere info:

 

Marianne Boie Mobil: 20820138 eller mb@livibevaegelse.dk

 


Kursister udtaler:


" Det var en fantatisk oplevelse og en  forskellig oplevelse fra chakra til chakra..


Der blev sat følelsesmæssige processer igang der, relaterede til de forskellige chakraer. Mest bemærkelsesværdig var oplevelse af at blive let næsten at komme til at svæve når jeg havde danset nogen tid . Føltes som runners high.


Jeg kan kun anbefalde andre at opleve dans på denne levende måde"

 


" Dansen og sanseligheden gør det inspirerende og nærværende  at lære chakraerne at kende"


" Dansen bevæger en´ i nuet, men rækker også ind i hverdagene efter"


" Chakra energierne har fået form og udtryk, så det ikke er så svært at finde dem frem, og få støtte af dem i hverdagene  ""Dejligt at stifte bekendtskab med chakraerne gennem fri dans, sansning og fordybelse. En forløsende energi, der holder i flere dage efter :) Kan bestemt anbefales, men pas på - det kunne nemt blive en vane!"