Træd nye skridt - Chakra workshpå
Træd nye skridt - Chakraworksop - Lørdag d. 14 januar


Du bydes velkommen til en lørdag i starten af det nye år, hvor vi gennem dansen vil styrke chakraerne og åbne os for det nye. Denne dag er en mulighed for at være i det dansende og sansende rum i længere tid, da vi har 4 timer til rådighed.


I første del af dagen vil vi fordybe os i de tre nederste chakraer. Vi vil fordybe, danse og sanse vores forhold til de fysiske områder og mærke ind i de områder i livet de dækker - fra basale behov over seksualitet og livsenergi til emotioner og relationer. Som vores vigtige base i at være mennesker og i at kunne åbne os spirituelt. Med hjertet som bindeled vil vi intuitivt forbinde os til et eller flere af de øvrige chakraer.


Anden del af lørdagen vil handle om fornyelse. Om at se og sanse chakraerne og os selv på ny. Som året der er nyt, som nyfalden sne, hvor ingen skridt endnu er trådt. Hvad nyt vil vi byde velkommen? Kan vi sanse, tænke, danse os selv på en ny måde? Vi vil nærme os det gennem leg, undren og udforskning….med dansen som det bærende element. 


Der vil være en frokostpause på 1/2 time, man medbringer selv mad og drikke


TID:     Lørdag d. 14/1 Kl. 10.00-14.30
STED: Brobjergskolen STUB 4, Århus, Indgang G1
PRIS:  475,00 kr pr. gangTilmelding: Gerne snarest muligt og senest 10. januar

( Tilmelding først gældende ved betaling ).


Tilmelding klik her.


Marie Louise Maegaard: Danser i Danseteatret NordenFra, underviser i dans og bevægelse, massageterapeut. Underviser desuden på Dynamic Body-Mind Training. (Åben træning, Århus).


Marianne Boie: Danser og Kropsterapeut. Underviser i dans, bevægelse, og spirituel udvikling. Underviser desuden på Dynamic Body and Mind -Training, Århus.


Yderligere spørgsmål: Kontakt os gerne:

Marianne: +45 20820138        mb@livibevaegelse.dk

Marie Louise: +45 50807312  malou88@hotmail.comTilmelding klik her.