Træd nye skridt - Chakra workshpå
Træd nye skridt - Chakraworkshop


Du bydes velkommen til denne lørdag i starten af det nye år, hvor vi gennem dansen vil styrke, udforske og belive chakraerne og åbne os for det nye som dette år kan bringe. 


I første del af dagen vil vi fordybe os i de tre nederste chakraer og herigennem ære kroppen som det fysiske tempel den er. Vi vil fordybe, danse og sanse vores forhold til de fysiske områder og mærke ind i de områder i livet de dækker - fra basale behov over seksualitet og livsenergi til emotioner og relationer. Som vores vigtige base i at være mennesker og i at kunne åbne os spirituelt. Med hjertet som bindeled vil vi intuitivt forbinde os til et eller flere af de øvrige chakraer.


Anden del af lørdagen vil handle om fornyelse. Om at se og sanse chakraerne og os selv på ny. Som året der er nyt, som nyfalden sne, hvor ingen skridt endnu er trådt. Hvad nyt vil vi byde velkommen? Kan vi sanse, tænke, danse os selv på en ny måde? Vi vil nærme os det gennem leg, undren og udforskning….med dansen som det bærende element.. Denne dag er en mulighed for at være i det dansende og sansende rum i længere tid, da vi har 4 timer til rådighed.


Der vil være en frokostpause, man medbringer selv mad og drikke


TID:     Lørdag d. 13/1 Kl. 10.00-14.30
STED: Antroprosofisk Kulturhus, Rosenvangsalle 251, 8270 Højbjerg 
PRIS:  750,00Tilmelding: Gerne snarest muligt.

( Tilmelding først gældende ved betaling ).


Tilmelding klik her.


Marie Louise Maegaard: Danser i Danseteatret NordenFra, underviser i dans og bevægelse, massageterapeut. Underviser desuden på Dynamic Body-Mind Training. (Åben træning, Århus).


Marianne Boie: Danser og Kropsterapeut. Underviser i dans, bevægelse, og spirituel udvikling. Underviser desuden på Dynamic Body and Mind -Training, Århus.


Yderligere spørgsmål: Kontakt os gerne:

Marianne: +45 20820138        mb@livibevaegelse.dk

Marie Louise: +45 50807312  malou88@hotmail.comTilmelding klik her.