Dans dine Chakraer


Kursister udtaler:" Det var en fantatisk oplevelse og en  forskellig oplevelse fra chakra til chakra."Der blev sat følelsesmæssige processer igang der, relaterede til de forskellige chakraer.""Mest bemærkelsesværdig var oplevelsen af at blive let næsten at komme til at svæve når jeg havde danset nogen tid . Føltes som runners high."" Dansen og sanseligheden gør det inspirerende og nærværende  at lære chakraerne at kende"" Dansen bevæger en´ i nuet, men rækker også ind i hverdagene efter"" Chakra energierne har fået form og udtryk, så det ikke er så svært at finde dem frem, og få støtte af dem i hverdagene  ""Dejligt at stifte bekendtskab med chakraerne gennem fri dans, sansning og fordybelse. En forløsende energi, der holder i flere dage efter""Det var så fantastisk at danse med jer. Jeg fik virkelig bevæget mig ud af min comfort zone og havde det trygt og godt med det...fordi I kunne holde rummet, som I gjorde."

 

 


Dans dine chakraer

                -  Bliv rørt i krop og sjæl -

 

Et spirituelt danseforløb, hvor vi gennem 8 aftener danser og sanser chakraer, stemninger og energi i kroppen. Med en legende og fordybende tilgang udforsker vi de 7 Kundalini chakraer, som er de energicentre, der har vital betydning for kroppens mange funktioner.

 

Vi vil danse alene og sammen. Med musik og i stilhed. Med ydre og med indre sansning. Desuden udforsker vi de tilhørende elementer jord, vand, ild, luft, æter og lys krydret med sanselige stimuli som f.eks. dufte, jord og lyd/musik.


Sammen vil vi udforske dette mangfoldige landskab, og herigennem opnå større bevægelsesfrihed, kropsbevidsthed og fornemmelse for, hvordan de enkelte chakraer påvirker kroppen fysisk, energetisk og følelsesmæssigt.

Du har således mulighed for at opleve, hvordan du kan få en dybere kontakt med dine chakraer og blive bevidst om eventuelle budskaber der ligger til dig der.   

 

Sidst, men ikke mindst, har du mulighed for at opleve, hvordan dansen og den energi vi opbygger sammen kan løfte dig og hele gruppen.


Medbring tøj du kan bevæge dig/svede i. Vi arbejder primært i bare fødder/evt. strømper.

Alle er velkomen, der kræves ingen forudsætninger eller kendskab til chakraerne.

 

Tid: Tirsdage kl. 16.00-17.30

Start: 29/9 -1/12 8 gange (minus uge 42 og 45)

Sted: STUB 2, Brobjergskolen, Valdemarsgade 1 G, 8000 Århus C

Pris: 1300,00 / Unge under 25 år/studerende 750,00 /Gengangere 950,00


Tilmelding klik her.

 

Se evt. også Dancing Landscapes (Facebook)

 

Marie Louise Maegaard: Danser i bl.a Danseteatret NordenFra, underviser i dans, bevægelse og pilates, massageterapeut. Underviser desuden på ÅTA (Åben træning, Århus).

 

Marianne Boie: Danser og kropsterapeut. Underviser i dans, bevægelse og spirituel udvikling. Underviser desuden på ÅTA (Åben træning, Århus).

 

 

Yderligere spørgsmål: Kontakt os via ovenstående mails eller: 

 

Marie Louise Mobil: 50807312

Marianne: 20820138