Dans dine Chakraer

 


Dans dine chakraer 

             Bliv rørt i krop og sjæl.


Magisk og belivende 8 ugers forløb med start ( dato for eferår 2024 kommer senere) - Århus


Tilmeld dig allerede nu med Earlybird senest ..... til 1100,00 (Normalpris 1350,00).


Nu er der kun ca. 2 måneder til dette skønne danseforløb, hvor vi igen udforsker chakraerne gennem krop, dans, og meditativ indtuning. Med en legende og fordybende tilgang kommer vi i kontakt med kroppen fysisk såvel som energetisk og bliver klogere på, hvilke kvaliteter og budskaber de enkelte chakraer har til os.


Der er mulighed for bl.a. at opdage og måske også forløse udfordringer i chakraerne, forløse spændinger i kroppen eller bare opleve glæden ved at udtrykke sig gennem dansen med nye bevægelser, der stammer fra dybere lag i os selv.


Med sanselige stimuli som f.eks. dufte, jord og lyd/musik udforsker vi desuden de tilhørende elementer jord, vand, ild, luft, æter og lys.


Vi vil danse alene og sammen. Med musik og i stilhed. Med ydre og med indre sansning.


Vi, Marie Louise og Marianne guider forløbet på en måde, så der både er plads til dine egne og mere "fastlagte" bevægelser, der sammen med de sanselige stimuli er med til at udvikle dit udtryk og bevægelses-potentiale.


Hav behageligt tøj på du kan bevæge dig/svede i. Vi arbejder primært i bare fødder/evt. strømper. Alle er velkomne, der kræves ingen forudsætninger eller kendskab til chakraerne.


Opstart: ...... til og med .......... 2024


Tid: Onsdag kl. 16.30 til 18.00.
Sted: Brobjergskolen, STUB 4 Valdemarsgade opgang 1G, Århus

Pris: for 8 gange: 1350,00 kr. Earlybird senest 7/9 - 1100,00


Tilmelding: Send en mail til malou88@hotmail.com

Betalingsoplysninger fås ved tilmelding.


Tilmelding: Sende en mail til Marie Louise: malou88@hotmail.com 

Betalingoplysninger fås ved tilmelding 

Bemærk: Du er først sikret en plads ved betaling.


Se evt. også Dancing Landscapes (Facebook)


Marie Louise Maegaard: Danser i Danseteatret NordenFra, underviser i dans og bevægelse, massageterapeut. Underviser desuden på Dynamic Body-Mind Training, (Åben træning, Århus).

 

Marianne Boie: Danser, underviser og kropsterapeut. Underviser i dans, bevægelse, personlig og spirituel udvikling. Underviser desuden på Dynamic Body-Mind Training, (Åben træning, Århus).

 

 

Yderligere spørgsmål: Kontakt os gerne: 

 

Marianne:        +45  20820138     mb@livibevaegelse.dk

Marie Louise:  +45  50807312     malou88@hotmail.com

 

 


Kursister udtaler:" Det var en fantatisk oplevelse og en  forskellig oplevelse fra chakra til chakra."Der blev sat følelsesmæssige processer igang der, relaterede til de forskellige chakraer.""Mest bemærkelsesværdig var oplevelsen af at blive let næsten at komme til at svæve når jeg havde danset nogen tid . Føltes som runners high."" Dansen og sanseligheden gør det inspirerende og nærværende  at lære chakraerne at kende"" Dansen bevæger en´ i nuet, men rækker også ind i hverdagene efter"" Chakra energierne har fået form og udtryk, så det ikke er så svært at finde dem frem, og få støtte af dem i hverdagene  ""Dejligt at stifte bekendtskab med chakraerne gennem fri dans, sansning og fordybelse. En forløsende energi, der holder i flere dage efter""Det var så fantastisk at danse med jer. Jeg fik virkelig bevæget mig ud af min comfort zone og havde det trygt og godt med det...fordi I kunne holde rummet, som I gjorde."