KropSjæls-TerapiKropsterapi


Stress - forløsende 

  - Genskaber ro og balance -


Krop- og sjæls-terapi er især velegnet til dig med stressrelaterede udfordringer som f.eks. søvnproblemer, svimmelhed, angst, depression, koncentrationsbesvær, tankemylder og uro i krop og sind. Men terapien egner sig også rigtig godt til følelsesmæssige udfordringer samt spændinger og diverse smerter i kroppen.  


Der arbejdes med sammenhængen mellem krop og psyke. Når kroppen kommer med signaler, som f.eks. smerter, spændinger, ubehag er det fordi noget er i ubalance, f.eks. når følelser  ikke får lov at komme til udtryk eller når overbevisninger fastlåser sindet i uhensigtmæssige mønstre. Heldigvis har kroppen også den forunderlige evne at den med rette hjælp/stimuli selv kan forløse og frigøre disse ubalancer. 


Terapien tager udgangspunkt i Somato Emotionel Release (Krop og følelsesforløsende terapi), samt Kranio Sakral Terapi, som er en sanselig blid og behagelig behandlingsmetode, der især arbejder med nervesystemet og med at frigøre spændinger, ubehag, og smerter i hele kroppen. 


Efter en indledende samtale startes terapien med afspænding af nervesystemet. Kroppen falder til ro og åbner sig for den videre terapi, som foregår med blid berøring/tryk til de steder, der er ubalancer.  Kroppen vil nu stille og roligt sætte gang i processer, der kan bringe krop og sind tilbage til sin naturlige harmoniske tilstand og man vil kunne opleve en dyb tilstand af ro og ofte også en afklarethed med, hvad der er den (dybereliggende) årsag til stresstilstanden.


Er der behov for et længere forløb vil jeg i kombination med kropsterapierne hjælpe/guide dig til at sætte mål for hvordan du kommer ud at stresstilstanden og får brudt eventuelle negative tankemønstre. 


Medbring venligst 2 lagener

 

Priser: 

Enkelt   1 x 75 min  800,00

Forløb  3 x 75 min 2275,00 

Forløb  6 x 75 min 4450,00


Hvis du har spørgsmål eller vil bestille en tid,  send mig en sms eller mail, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.


Mobil:   +45 20 82 01 38

Klinikadresse:

Lillehedenvej 4 - Veng

8660 Skanderborg