Profil


Lidt om min baggrund:Jeg har beskæftiget mig med dans, bevægelse, krop og bevidsthed samt spirituel udvikling det meste af mit livog er dybt optaget af de sammenhænge, der er mellem fysiske, følelsesmæssige problemer og vores sundhed, samt de sammenhænge der er mellem mentale overbevisninger, og opfyldelsen af de ønsker/mål vi har for vores liv.


Mit ønske er at hjælpe den enkelte til at opnå dybere sjælskontakt og dermed opnå større klarhed og mulighed for at følge den vej, som sjælen ønsker vi skal tage. Denne vej er ikke altid nem for personligheden, men når vi først har lært at lytte til hjerte og sjæl, vil vi med tiden opnå både større livsglæde og ro i vores liv.


Min baggrund tager afsæt i moderne og eksperimenterende dans. Sidenhen er jeg uddannet Lærer, Kranio Sakral Terapeut og Massør. Hertil har jeg uddannelse indenfor Somato Emotionel Release, Regressionsterapi, Healing, Anatomi, Fysiologi, Sygdomslære, Mindfulness og Kommunikation samt Coaching. Jeg har praktiseret meditation og yoga i mange år og er særlig inspireret af Asger Lorentsen (Den Gyldne Cirkel), Karhrine Gyldenrose, Karsten Munk, Kim Pedersen, Eskild Tjalve, og Thich Nath Hanh."Dancing Landscapes"

Er et samarbejde mellem min kollega Marie Louise Maegaard og jeg, hvor vi gennem kurser og events arbejder undersøgende og udforskende med dans som udtryk og spirituel dans som led i personlig og åndelig udvikling. Vi har bl.a. udarbejdet konceptet ”Dans dine Chakraer” hvor man gennem dans og sanselige stimuli udforsker og udvikles med de kvaliteter, de enkelte chakraer har.


Det er en åndelig rejse gennem ens eget energisystem, hvor man bliver klogere på de kvaliteter, man rummer og kan forløse uhensigtsmæssige mønstre/følelser/spændinger gennem dansen og den meditative og sanselige kontakt med sin krop og sjæl.


Dynamic Body and Mind Training (tidligere Åben træning Århus)

Jeg underviser endvidere på Dynamic Body and Mind Training som er

en mindfull træningsfrom, der har sit afsæt i Japansk Butoh Dans,

du kan læse mere her.Jeg glæder mig til at møde dig.


Marianne Boie