Healingsterapi Healingsterapi og vejledning

                            forvandlende og livgivende


Er du præget af en tilstand af f.eks. sorg, vrede, angst, stress, fysiske smerter, eller mangler du klarhed i dit liv. Med healingsterapi kan du få forløst ubalancer i både krop og sjæl og få vigtige erkendelser om dig selv, samt guiding til, hvordan du fremover kan navigere med større klarhed i dit liv. 


Terapien tager afsæt i en indledende samtale om din situation og fortsætter

med healing til de fysiske steder i din krop, der kræver særlig opmærksomhed, samt til energifeltet omkring kroppen.


Det betyder, at du kan opleve, at jeg slipper den direkte berøring og arbejder med de healingsenergier, der ligger uden for den fysiske krop.


Under processen vil du have mit fulde nærvær, hvor jeg evt. stiller uddybende spørgsmål, der har til hensigt at komme dybere i/bevidstgøre eventuelle traumelag, der trænger til opmærksomhed eller forvandling.

Vejledning/guidning vil enten indgå i den indledene samtale eller efterfølgende med afsæt i, hvad der har vist sig under "selve" terapien.


De metoder jeg anvender under en session tager udgangspunkt i Healingsterapi, og spænder over Hjerte- og Chakrahealing, Somato Emotional Release (Krop og følelsesforløsende Terapi) samt Regressionsterapi. Der kan indgå forløsende musik i terapien. 


Varighed: Ca. 1,5 time

 

Pris: 

1 x = 925,00.            (700,00 stud/lavindkomst) 

3 x = 2575,00.          (2300,00 stud/lavindkomst)Bestil tid på: https://liv.onlinebooq.dk       

eller ring til mig på 20820138 


Klinikadresse: Lillehedenvej 4, Veng - 8660 Skanderborg