HealingsterapiHealingsterapi med Rosestrømmen

 - Lad sjælen vise vej -


 

                   

Er du i en tilstand af f.eks. sorg, vrede, angst magtesløshed, fatslåsthed, opgivenhed eller ensomhed ?


Mangler du klarhed i dit liv ?


Ønsker du indsigt i, hvorfor livet ikke går som du vil, selvom du har arbejdet i mange år med postitiv tænkning og på at ændre dine tankemønstre ?


Føles det som om at du alligevel går ensom på din vej og har svært ved at skimte lys i horisonten?


Ofte bunder uforløste følelser og negative mønstre i oplevelser, vi bærer med os fra barndom eller selve fødslen, men nogle gange også fra tidligere liv.


Med healingsterapi med Rosestrømmen, kan du få vigtige erkendelser og indsigt i hvorfra dine udfordringer stammer og ekstra hjælp til forløsning og healing, hvis det er i overenstemmelse med din sjælsvej. 


Rosestrømmen/rosflammen er specialieseret i at pege på og løse sjælen fra smerte og brænde blokeringer væk, der forhindrer dig i at leve fra hjertet og gå din indre vej. For at få det bedste ud af Healingsterapien kræver det dog også at du, i dit indre, beder om forvandling og har troen på at det kan ske. 


Vi starter med en indledende samtale om dine udfordringer hvorefter selve Healingsterapien går i gang under påkaldesle af Rosestrømmen/roseflammen.


Under processen vil du have mit fulde nærvær, hvor jeg evt. stiller uddybende spørgsmål, der har til hensigt at komme dybere i/bevidstgøre eventuelle traumelag, der trænger til opmærksomhed, healing eller forvandling.


Der vil være vejledning/guidning, så du fremover kan navigere med større indsigt og klarhed i dit liv. Vejledningen vil tage afsæt i, hvad der viser sig under "selve" terapien. 


De metoder, jeg anvender under en session er bl.a. Healing med Rosestrømmen Hjerte- og Chakrahealing, samt Regressionsterapi. Der kan indgå forløsende musik i terapien. 


Varighed: Ca. 1,5 time

 

Pris: 

1 x = 925,00.            (700,00 stud/lavindkomst) 

3 x = 2575,00.          (2300,00 stud/lavindkomst)


Hvis du har spørgsmål eller vil bestille en tid så send mig en sms eller mail, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt. 


Mobil: + 45 20820138 

Klinikadresse: Lillehedenvej 4, Veng - 8660 Skanderborg