Elementernes dansDancing Landscapes inviterer til


"Dans og nærvær med naturens elementer".


Velkommen til en sanselig og livgivende oplevelse med naturen, med himmel og jord, med krop og sjæl og de 4 elementer: Jord, Vand, Ild og Luft.


Vi mødes i Veng, i forårets farver, dufte og stemninger i den mest vidunderlige natur. Vi danser bl.a. i den smukke og healende økologiske granplantage, hvor ingen træer er ens, hvor der er et hav af fugle, der synger i kor og ved den lille bæk, hvor en lille skovlund omkranser os, og duften af skovbund skaber jordforbindelse.


Vi forbinder os med det omgivende landskab, energien og de enkelte elementer og naturens usynlige væsener. Vi danser med det rislende vand, vi tænder ild og “leger” med dens kraft, vi danser med luften og svæver i lethed. Vi forbinder os med jorden, og hviler i Moder Jords trygge favn.


Gennem din egen dans får du mulighed for at udtrykke de enkelte elementer og deres kvaliteter i forhold til det eksakte landskab vi er i og mærke hvordan det indvirker på krop og sjæl. Vi vil sammen opleve hvordan vi er forbundet med naturen og belive den med vores fælles energi, vores bevægelser og kærlige nærvær.


Undervejs vil der være stilheds-pauser, hvor du får mulighed for at absorbere de mange indtryk og lande med det, der er præsent for dig. Der vil desuden være  deling/udveksling i gruppen. 

Vi vil danse både med musik og i stilhed og starter dagen med en skøn opvarmning af alle kropsdele. HUSK: Varmt tøj efter vejret, sko som du kan bevæge dig i, drikkedunk, siddeunderlag samt notesblok/bog og pen. 


Veng ligger kun ca. 22 min. kørsel i bil fra Musikhuset Aarhus. Har du ikke selv bil, vil vi forsøge at skabe fælleskørsel med andre deltagere og ellers finder vi en løsning. 


Tid: Lørdag d. 4. maj kl. 10.00-16.00

Sted: Lillehedenvej 4, 8660 Veng, Skanderborg

Pris: 965,00 


Forplejning: Der er snacks, frugt, kaffe og te.

Der vil være en frokostpause, hvortil man selv medbringer mad og drikke.


Tilmelding og betaling senest 24/4 (Tilmelding gældende ved betaling).


Tilmelding klik her.


Marie Louise Maegaard: Danser i Danseteatret NordenFra, underviser i dans og bevægelse, massageterapeut. Underviser desuden på Dynamic Body-Mind Training. (Åben træning, Århus).


Marianne Boie: Danser og Kropsterapeut. Underviser i dans, bevægelse, og spirituel udvikling. Underviser desuden på Dynamic Body and Mind -Training, Århus.


Yderligere spørgsmål: 

Marianne: +45 20820138        mb@livibevaegelse.dk
Tilmelding klik her.