Chakra symfoni


"CHAKRA SYMFONI - DANS DINE CHAKRAER - SPECIAL"


Dans dig til glæde og indsigt.
Udforsk dine indre landskaber.

Kom og vær med tirsdag d.22/11 og tirsdag d. 22/11, begge dage kl.16.30-18.00

Disse 2 tirsdage vil vi arbejde med forskellige chakraer og deres indbyrdes forhold til hinanden. Som udgangspunkt arbejder vi med 2 chakraer ad gangen, men flere kan blive inddraget. Vi vil søge dybere i deres kvaliteter og forskelligheder.


Gennem intuitiv dans, guidet bevægelse og indre sansning vil vi undersøge hvordan de ”arbejder” sammen og hvordan deres forskellige kvaliteter kan udtrykkes. Vi vil danse både alene og sammen. Vi guider hele vejen og sørger for at skabe et trygt rum, hvor du frit kan udfolde dig med dit udtryk og din indre sansning.

Første tirsdag vil vi tage udgangspunkt i hara og hals, og efterfølgende tirsdag vil rod og krone have hovedfokus. Som altid vil der være en groundende opvarmning for hele kroppen. Man kan deltage i en eller begge tirsdage uafhængigt af hinanden.

 

Husk drikkedunk og evt. måtte/tæppe til afspænding


TID:    Tirsdag d. 22/11 STUB 2 tirsdag d. 29/11 STUB 4 16.30-18.00
STED: Brobjergskolen Århus, Indgang G1
PRIS:  125 kr pr. gang


Tilmelding klik her.


Marie Louise Maegaard: Danser i Danseteatret NordenFra, underviser i dans og bevægelse, massageterapeut. Underviser desuden på Dynamic Body-Mind Training. (Åben træning, Århus).


Marianne Boie: Danser og Kropsterapeut. Underviser i dans, bevægelse, og spirituel udvikling. Underviser desuden på Dynamic Body and Mind -Training, Århus.


Yderligere spørgsmål: Kontakt os gerne:

Marianne: +45 20820138        mb@livibevaegelse.dk

Marie Louise: +45 50807312  malou88@hotmail.comTilmelding klik her.